Pølsegrateng med blomkål og bacon

Pølsegrateng med blomkål og bacon

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En utsøkt kombinasjon, gratinert med deilig ost. En rett som er fin hvis man også har igjen rester av pølser og grønnsaker.

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Vask og rens blomkålen, og del den i små terninger. Damp blomkålen i kokende vann i 5 minutter. Kutt bacon i terninger og fres det i en stekepanne til baconet er sprøtt.
Kutt wienerpølsene i skiver. Bland majones, rømme, pølse, bacon, blomkål og pasta i en smurt ildfast form. Dryss over revet ost og stek retten i stekeovnen i 30 minutter på 180 °C.

Tips:

Dette er en rett som passer ytterlig til restemat. Bruk det du har av pølser og grønnsaker.