Pølseform a la Italia

Pølseform a la Italia

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 8 bratwurst eller andre krydrede pølser
  • 500 g frossen grønnsaksblanding
  • 2 ss olje
  • 2 bokser hakkede hermetiske tomater med basilikum
  • salt
  • pepper
Denne middagsretten med pølser er klar på 10 minutter! Bruk en pose frossen grønnsaksblanding eller det du har av grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Skjær et par snitt i hver pølse og stek dem i panne på middels varm til de er gjennomvarme. For høy varme gjør at pølsene sprekker.
  2. Fres grønnsaksblandingen i en kjele med litt olje. Hell over hakkede tomater. La det koke ca. 5 minutter og smak til med salt og pepper. Dryss eventuelt over hakket basilikum. Server pølseformen med ris eller brød.