Pølse- og potetgrateng

Pølse- og potetgrateng

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En enkel og smakfull hverdagsmiddag.

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver.
Kok opp fløte og melk. Ha i potetskivene og kok dem til de er såvidt møre. Krydre med salt og pepper.
Finhakk løk og hvitløk, og skjær purren i skiver. Del brokkolien i mindre biter og skjær pølsene i skiver.
Stek løk, hvitløk og purre til løken er myk. Tilsett deretter brokkoli og pølser og stek noen minutter til.
Smak til med revet sitronskall, salt og pepper.
Bland pølsene sammen med fløtepotetene og ha alt i en ildfast form.
Dryss over revet ost og stek i ovnen på 225 °C i ca. 20 minutter. Topp med friske urter og server.