Nepe- og reddiksalat med yoghurtdressing

Nepe- og reddiksalat med yoghurtdressing

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Både neper og reddiker er nydelig rå, så hvorfor ikke lage en lekker og knasende sprø råkost i flere lag? Selve kuttingen er enklest med en grønnsakskiver (mandolin), men du klarer det med en skarp kniv også. Rør sammen en enkel yoghurtdressing smakt til med litt hvitløk og sitron. Og dryss til slutt over hakket gressløk. Resultatet er en sommerlig råkostsalat som er spesielt god til grillet fisk.

Fremgangsmåte

  1. Rens neper og reddiker og skjær i tynne skiver.
  2. Bland sammen yoghurt, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft til dressingen. Smak til med salt, kvernet pepper og en klype sukker.
  3. Legg de skivede grønnsakene lagvis på et fat eller tallerkener. Drypp over litt dressing, dryss over gressløk og server resten av dressingen ved siden av.
Oppskrift fra
Send oss dine tilbakemeldinger