Minestronesuppe

Minestronesuppe

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Få en smakebit av Italia med denne herlige minestronesuppen sammen med hjemmelaget pesto, og pasta.

Fremgangsmåte

Finhakk løk, hvitløk og chili. Surr det noen minutter på svak varme i en gryte med olivenolje. Ha i hermetiske tomater, buljongterninger, vann og pepper, og kok opp suppen.
Kutt paprika og stangselleri i små terninger, og ha det i suppen. La suppen koke i 15 minutter.
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Del kjøttpølsen i terninger. Skyll de hvite bønnene godt i et dørslag. Ha kokt tagliatelle, pølseterninger og bønner i suppen, og gi den et raskt oppkok.
Lag pesto: Kjør basilikumblader, olje, pepper og hvitløk til en glatt saus med en stavmikser. Bland i raspet parmesan og grovhakkede pinjekjerner.
Skjær baguettene i skiver og rist dem i en brødrister eller i stekepanne. Smør nylaget pesto på de ristede baguetteskivene.
Topp minestronesuppen med høvlet parmesan og basilikumblader, og server den med baguetter med pesto. Buon appetito!
Send oss dine tilbakemeldinger