Meksikansk kyllingsalat

Meksikansk kyllingsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hva med en smakfull salat til middag? Med marinerte kyllingstrimler, en frisk limedressing og tortillachips, får du et uslåelig godt måltid.

Fremgangsmåte

Rør sammen ingrediensene til marinaden og bland den med strimlet kylling.
Stek kjøttet i en varm stekepanne, til det er gjennomstekt. Stek kjøttet i flere omganger, hvis du har for mye kjøtt i pannen blir det kokt i stedet for stekt.
Del avokadoen i terninger og del tomatene i to. Legg isberg mix i en salatbolle og topp med kidneybønner, avokado, tomat og ananas. Bland alle ingrediensene til limedressingen og hell den over salaten.
Topp salaten med den stekte kyllingen og dryss over urter. Tortillachips og ekstra lime smaker godt som topping.
Tips! Du kan eventuelt lage marinaden med 1 pose ferdig tacokrydder blandet med ½ dl olje.