Marinert kylling med italiensk potetsalat

Marinert kylling med italiensk potetsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv denne deilige kyllingretten med italiensk potetsalat smaksatt med paprika og rødløk. Buon Appetito!

Fremgangsmåte

Italiensk potetsalat
Skrell potetene og del dem i 4–6 biter. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Sil av vannet.
Bland sammen sitronsaft, olivenolje, hakket bladpersille og hakket kapers. Hell blandingen over potetene mens de fortsatt er varme. Krydre med salt og pepper.
Skjær paprika og rødløk i strimler og ha det i potetsalaten sammen med spinat.
Sett stekeovnen på 200 °C. Sett aluminiums-formene med kyllingfiletene i ovnen og stek i ca. 15 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
Dryss gjerne litt finhakket bladpersille over kyllingfileten, og server med lun potetsalat.