Løvbiff med ovnsbakte grønnsaker

Løvbiff med ovnsbakte grønnsaker

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kutt løk, squash og tomater i skiver. Finhakk hvitløk og skjær chili i tynne skiver. Smør en ildfast form med olje og strø hvitløk og chili over. Legg skiver med løk, squash og tomater i formen og strø over 1 ts salt.
  2. Stek grønnsakene midt i ovnen på 190 °C i 10–15 minutter. Pynt grønnsakene med friske urter rett før servering.
  3. Tilbered løvbiffen fra frossen tilstand. Stek den i en varm stekepanne i 1–2 minutter på hver side, til den er gjennomvarm. Krydre med grillkrydder etter smak.
  4. Lag potetbåtene og béarnaisesausen etter anvisning på pakken.
  5. Tips! For en litt lettere béarnaisesaus kan du erstatte halvparten av smøret med 3 ts sitronsaft og litt salt, og vispe inn 1 eggeplomme etter koking.
Send oss dine tilbakemeldinger