Lam i wok

Lam i wok

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g benfritt lammekjøtt fra lår
  • 1 liten rødløk
  • 1 gul paprika
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pose eller glass ferdig woksaus
  • 2 pk nudler
Benfritt lammekjøtt egner seg utmerket til wokking. Dette er en rask rett med strimlet lammekjøtt. Perfekt både på en travel hverdag, og som en koserett i helgen.

Slik gjør du

  1. Renskjær kjøtt for fett og hinner. Del det i strimler.
  2. Skjær løk i båter og paprika i biter.
  3. Stek kjøttet raskt i olje i en skikkelig varm wok eller panne. Tilsett løk og paprika etter 3-4 minutter. Stek videre i 3-4 minutter.
  4. Tilsett woksausen, og eventuelt litt vann. Skru ned varmen og la alt småkoke i 5 minutter.
  5. Kok nudler etter anvisning på pakken. Dryss gjerne litt oreganoblader, eller andre urter, over retten ved servering.