Kyllingvinger med vintersalat og blomkålmos

Kyllingvinger med vintersalat og blomkålmos

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Sett farge på hverdagen med kyllingvinger og vitaminrikt tilbehør!

Fremgangsmåte

Blomkålmos:
Legg kyllingvingene på en bakepapirkledd stekeplate, og varm dem i stekeovnen på 210 °C i 10–12 minutter.
Lag vintersalaten. Skjær gulrøtter i tynne skiver, mango og agurk i staver, og purreløk i ringer. Legg alt på et fat og dryss hakket chili over. Hell til slutt saften fra en appelsin over grønnsakene.
Skrell og kutt potetene i små terninger. Kok opp ca. 6 dl vann. Legg potetbitene i vannet når det koker, og la det koke under lokk i 10 minutter.
Del blomkålen i buketter og kok sammen med potetene i ca. 4–5 minutter til. Sil fra kokevannet. Tilsett lettrømme og mos alt til en grov stappe. Smak til med litt salt og pepper.
Server kyllingvingene med salaten og blomkålmosen.
Send oss dine tilbakemeldinger