Kyllingvinger & -klubber

Kyllingvinger & -klubber

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 500 g ferdiggrillede kyllingvinger eller -klubber
  • Sticky Fingers Rowdy Rib BBQ

Blåskimmelsaus:

  • 1 pk Burgermester Blåskimmelost
  • 2 ss crème fraîche
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • ½ ss soyasaus (ev. worcestersaus)
  • 1 ss gressløk, eller etter smak

Slik gjør du

  1. Start med å lage blåskimmelsausen. Ha blåmuggost, crème fraîche, olje, sitronsaft og litt soyasaus en skål. Bruk en stavmikser til å blende alt sammen. Klipp til slutt i gressløk etter smak. Oppbevares i kjøleskapet til den skal serveres.
  2. Varm de ferdiggrillede kyllingvingene eller -klubbene i ovnen ved 180°C i ca. 10–15 minutter, eller på grillen til de er gjennomvarme og har fått en gyllen stekeskorpe. Hell Sticky Fingers Rowdy Rib BBQ over kyllingen rett før servering.
  3. Server med blåskimmelsaus ved siden av, og gjerne grillet plomme og potetsalat til.