Kyllingnachos

Kyllingnachos

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss olje
  • 0,5 løk
  • 1 gul paprika
  • 1 grønn squash
  • 1 boks chilibønner
  • 3 dl salsa
  • 1 pose tortillachips
  • 3 dl revet cheddarost

Til pynt:

  • 2 dl ruccola
  • 4 ss sorte oliven (kan sløyfes)
  • 0,5 rød paprika
  • 1 lime
Kyllingkjøttdeig gir mindre fett og færre kalorier enn tradisjonell kjøttdeig. Bruksmåten er akkurat den samme.

Slik gjør du

  1. Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og squash og la det surre i noen minutter. Tilsett bønner og 2/3 av salsaen og varm opp.
  2. Ha kjøttblandingen i en ildfast form, eller små porsjonsformer. Sett noen tortillachips rundt kanten og dryss over revet ost. Gratiner i ovn ved 225 °C til osten har smeltet.
  3. Legg på litt ruccolasalat, hakket oliven og paprika. Server med resten av salsaen, rømme og limebåter.