Kyllinglår med agurksalat

Kyllinglår med agurksalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Med ferdiggrillede kyllinglår på menyen, kan du kjapt trylle frem deilige retter på travle dager.

Fremgangsmåte

  1. Varm kyllinglårene i ovnen etter anvisning på pakken. Kok basmatiris etter anvisning på pakken.
  2. Kutt agurk i tynne skiver med ostehøvel og ha dem i en skål. Skjær rødløk i tynne ringer og legg på toppen av agurkene. Press saften av 1 lime over. Dryss over sukker og bland alt godt. La salaten trekke i 5–10 minutter.
  3. Dander limeskiver, chili og hakket koriander over den varme kyllingen, og server den med pepret ris og agurksalat ved siden av.
  4. Kilde: https://joker.no/
Send oss dine tilbakemeldinger