Kyllingkjøttboller med nudler

Kyllingkjøttboller med nudler

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Varm kjøttbollene i en stekepanne.
Kok nudlene som beskrevet på pakken.
Rens og del brokkolien i små buketter (husk å bruke stilken, den kan skrelles og skjæres i skiver). Rens og skjær rødløk og vårløk i tynne skiver.
Rør sammen sweet chili sauce og soyasaus. Bland 4 ss av sausen sammen med kjøttbollene i pannen, og la de kose seg over svak varme.
Varm en stor stekepanne med litt olje. Stek brokkoli og rødløk over høy varme under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsett vårløk og stek videre under omrøring i 1 minutt. Vend inn de kokte nudlene og resten av sausen.
Dryss til slutt over sesamfrø og gjerne litt hakket koriander.
MATPAKKETIPS: Kjøttbollesandwich. Lag en sandwich fylt med friske salatblader, kjøttboller i tomatsaus og revet ost. Eller fyll matboksen med rester av kjøttboller og nudler med sweet chili sauce.