Kyllingfilet med spicy ris og brokkoli

Kyllingfilet med spicy ris og brokkoli

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 700 g Prior kyllingfilet Sommersmak
  • 4 dl jasminris
  • 1 chili
  • 1 rødløk
  • 3 cm ingefær
  • korianderblader
  • 1 brokkoli
  • 1 glass mangochutney
Kylling, kjærlighet og papaya! Lukk øynene ved første munnfull.

Slik gjør du

  1. Stek den ferdigmarinerte kyllingen på pannen i ca. 10 minutter. Ikke bruk for høy varme, da svir marinaden og får en bitter smak. Kok risen etter anvisning på pakken. Finhakk ingefær, rødløk, og chili. Ha dette i kokevannet til risen det siste minuttet av koketiden. Sil kokevannet fra og la risen hvile litt under lokk før servering. Tilsett gjerne noen hakkede korianderblader. Server retten med dampet brokkoli, mangochutney og ekstra korianderblader.
  2. kilde: http://www.joker.no