Kyllingfilet med eplesaus

Kyllingfilet med eplesaus

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • salt og pepper

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • 1 dl kremfløte
Bruk en pose béarnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for kylling, men passer også godt til kalkun.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i margarin i middels varm panne i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.
  3. Server for eksempel med ris og lettstekte epler og røkløk.