Kylling med karri

Kylling med karri

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Sett spiss på hverdagen med spennende karrikylling. Her har du en lettlaget rett som står på bordet etter en halvtime.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
  2. Ha 2 ss olje i en middels varm stekepanne. Stek kyllingfiletene noen minutter på hver side, til de har fått en gyllen stekeskorpe. Legg filetene over i en ildfast form.
  3. Stek løk og presset hvitløk i 3 minutter i 1 ss olje. Tilsett raspet skall fra en sitron og presset sitronsaft. Ha i ketchup, sukker, sennep, karri, balsamicoeddik, soyasaus, salt og pepper. Rør alt godt sammen og la det småkoke i 5 minutter.
  4. Fordel sausen over kyllingfiletene og dekk til med folie eller lokk. Sett den ildfaste formen med kyllingen i ovnen, og stek i 20 minutter.
  5. Stek potetbåtene etter anvisning på pakken.
  6. Server kyllingfiletene med stekte potetbåter.
  7. MATPAKKETIPS – Coleslawsalat med karrikylling: Kutt middagsrestene fra “Kylling med karri” i mindre biter, og bland restene med ønsket mengde majones, råkostmix og rosiner. Server salaten i en matboks eller fyll den i pitabrød.
  8. Kilde: https://joker.no/
Send oss dine tilbakemeldinger