Kylling med karri

Kylling med karri

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Sett spiss på hverdagen med spennende karrikylling med potetbåter som tilbehør. Her har du en lettlaget rett som står på bordet etter en halvtime.

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 200 °C.
Ha 2 ss olje i en middels varm stekepanne. Stek kyllingfiletene noen minutter på hver side, til de har fått en gyllen stekeskorpe. Legg filetene over i en ildfast form.
Stek løk og presset hvitløk i 3 minutter i 1 ss olje. Tilsett raspet skall fra en sitron og presset sitronsaft. Ha i ketchup, sukker, sennep, karri, balsamicoeddik, soyasaus, salt og pepper. Rør alt godt sammen og la det småkoke i 5 minutter.
Fordel sausen over kyllingfiletene og dekk til med folie eller lokk. Sett den ildfaste formen med kyllingen i ovnen, og stek i 20 minutter.
Stek potetbåtene etter anvisning på pakken.
Server kyllingfiletene med stekte potetbåter.
MATPAKKETIPS – Coleslawsalat med karrikylling: Kutt middagsrestene fra “Kylling med karri” i mindre biter, og bland restene med ønsket mengde majones, råkostmix og rosiner. Server salaten i en matboks eller fyll den i pitabrød.