Kylling med grønnsaker, pasta  og rømmedressing

Kylling med grønnsaker, pasta  og rømmedressing

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Krydre kyllingkjøttet med salt og pepper, og stek det i olje i ca. 10 minutter.
  2. Kutt opp asparges, avokado, agurk og basilikum. Ha presset limesaft over avokadoen for å bevare grønnfargen.
  3. Kok penne pasta etter anvisning på pakken og ha den nykokte pastaen i en blanding av olje, hvitløk og urter.
  4. Kok opp lettsaltet vann. Ha i aspargesen og la den koke i 2 minutter. Hell fra kokevannet og skyll aspargesen i kaldt vann til den er avkjølt.
  5. Bland sammen ingrediensene til rømmedressingen. Finhakk rødløk og press litt limesaft over.
  6. Dander kylling, pasta og grønnsaker på et fat. Dryss parmesan og rødløk over retten og server.
  7. Restetips!
  8. Pastasalat: Lag en deilig pastasalat av restene, perfekt å ta med seg på farten. Bland rester av pasta, kyllingfilet, grønnsaker og rømmedressing. Topp med raspet parmesanost og krutonger.
Send oss dine tilbakemeldinger