Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Krydre kyllingstrimlene med salt og pepper.
Skjær baconet i små biter. Finhakk hvitløken.
Varm en stor stekepanne med litt olje. Stek kyllingstrimlene over høy varme til de har fått litt stekeskorpe og er gjennomstekte.
Løft kyllingstrimlene ut av pannen så lenge. Sprøstek baconet i samme panne, tilsett hvitløken underveis i stekingen.
Hell fløten over baconet og la det småputre til sausen tykner litt.
Kok pastaen knapt mør i lettsaltet vann. Ta vare på et par dl av kokevannet.
Ha pastaen tilbake i kasserollen. Tilsett baconet (pass på å få med all fløtesausen), kyllingstrimlene og revet ost. Tilsett 1–2 dl av pastavannet og bland alt godt sammen til en saftig og kremet pasta. Blir sausen for tykk kan du spe med litt mer av kokevannet. Virker den tynn vil den tykne hvis du setter kasserollen over svak varme (rør hele tiden).
Vend inn hakket persille og server pastaen med det samme.
Send oss dine tilbakemeldinger