Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Denne retten er laget av ekstra store og saftige biffkarbonader.

Fremgangsmåte

Rens og skjær løken i 1 cm tykke skiver.
Varm en stor stekepanne og tilsett litt smør og olje. Stek løken over middels varme til den er mør, saftig og gyllen. Rør med jevne mellomrom. Tilsett en god klype sukker mot slutten av steketiden, da blir den ekstra god og sødmefull.
Varm karbonadene.
Del tomatene i to og stek dem raskt i en varm stekepanne med litt olje. Dryss over en klype salt og drypp over litt balsamicoeddik. Hell tomatene over på en tallerken.
Topp brødskiver med noen fine salatblader, agurkskiver, karbonade, stekt løk, speilegg og stekte tomater.
MATPAKKETIPS! Pitabrød med karbonade. Fyll pitabrød med salat, karbonade, stekt løk eller rødløk i tynne skiver, agurk, tomat, paprika og tzatziki.