Karbonader med agurkwraps og ertestuing

Karbonader med agurkwraps og ertestuing

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Legg karbonadene på et bakepapirkledd stekebrett. Varm dem i forvarmet ovn på 200 °C i 15 minutter.
  2. Kok opp litt vann med buljong, tilsett de frosne ertene og la det koke noen minutter. Sil fra kokevannet og tilsett smør og pepper. Mos ertene med en stavmikser.
  3. Skjær agurken i 8–12 lange skiver på langs med en ostehøvel. Del gulrot, sukkererter og resten av agurken i tynne strimler. Tilpass lengden på kålen og hjertesalaten til bredden på agurken. Legg agurkskivene på et fat, legg på grønnsaksstrimlene og rull den sammen til en wrap.
  4. Bland ingrediensene til dressing og hell ca. 1 ts over hver agurkwrap.
  5. Restetips!
  6. Pytt i panne: Del kokte poteter og rester av grønnsakene og karbonadene i terninger. Stek alt i litt smør i en stekepanne til det er gjennomvarmt og gyllent. Ha på ønsket krydder, f.eks. grillkrydder eller salt og pepper. Topp gjerne med et speilegg.
Send oss dine tilbakemeldinger