Helgrillet svinefilet med grillede grønnsaker

Helgrillet svinefilet med grillede grønnsaker

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Skrell potetene og del dem i båter. Ha potetene i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Hell litt olivenolje over. Stek i ovnen til potetene er myke og gylne, det tar ca. 30 minutter.
  2. Tørk av indrefileten med tørkepapir. Brun indrefileten raskt på grillen. Skru ned varmen, eller legg fileten over på indirekte varme, og grill videre i 15–20 minutter.
  3. Bruk gjerne steketermometer og grill til du har ønsket kjernetemperatur. Fileten er medium stekt på 65 °C og gjennomstekt på 75 °C. La kjøttstykket hvile i ca. 15 minutter før du skjærer det i skiver.
  4. Stek grillgrønnsakene i stekeovnen eller på grillen etter anvisning på pakken.
  5. Server svinefileten med grillede grønnsaker, stekte poteter og Sticky Fingers Cold California Béarnaise.
Send oss dine tilbakemeldinger