Havrevafler med jordbæris

Havrevafler med jordbæris

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn kulturmelk og smeltet smør.
  2. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i røren til den er uten klumper.La røren svelle i 30 minutter.
  3. Stek vaflene og avkjøl på rist.
  4. Legg vaffelplater på et fat og legg en stor kule jordbæris og dryss på mandelflak.
  5. Del jordbærene i fire båter. Kok opp sukker og vann. Legg i stjerneanis og appelsinskall. La det småkoke i 10 minutter. Kjøl ned marinaden, fjern stjerneanis og appelsinskall og legg så jordbærene i marinaden i 15 minutter.
  6. Server havrevaflene med jordbæris og marinerte jordbær.
Send oss dine tilbakemeldinger