Grønnsakrisotto

Grønnsakrisotto

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 1 finhakket løk
  • 3 ss olje
  • 200 g frisk sjampinjong i terninger
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 3 dl langkornet middagsris
  • 1 finhakket grønn/rød chili - uten frø og hinner
  • 3 gulrøtter i skiver
  • 2 skiver sellerirot i strimler
  • 2 båter presset hvitløk
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 dl revet parmesan
Risotto kan lages i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med grønnsaker, chili og hvitløk.

Slik gjør du

  1. Fres løk og sopp i olje i en varm panne. Tilsett tomater, buljong, chilipepper og ris. Dette kokes i ca 20 minutter.
  2. Ha i resten av grønnsakene og kok et par minutter til. Smak til med salt og pepper. Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.
  3. kilde: http://www.frukt.no