Grillspyd og frisk tomatsalat

Grillspyd og frisk tomatsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Cherrytomater egner seg perfekt på grillspydet og som som tilbehør i salat. Den lille tomaten er ekstra næringsrik da det er i skallet mesteparten av de viktige stoffene ligger.

Fremgangsmåte

Tørk av kyllingfiletene med tørkepapir, og kast papiret umiddelbart etter bruk. Skjær kyllingfiletene i passende biter.
Del squash i biter og tre tomater, sjalottløk, kylling og squash på grillspyd. Pensle med olje og barbequesaus og legg spydene på grillen. Pass på at kyllingen blir gjennomstekt.
Tomatsalat: Skyll og del resten av tomatene i to eller fire, tilsett litt god olivenolje og topp med basilikumblader, salt og pepper.

Tips:

Kyllingen kan gjerne erstattes med fisk.