Grillet vannmelon med lime

Grillet vannmelon med lime

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Grillet vannmelon er supert som tilbehør til fisk eller skalldyr og er spesielt godt i kombinasjon med tomater.

Fremgangsmåte

  1. Skjær vannmelon i ca. 1 cm tykke skiver, størrelse og fasong på skivene kan varieres
  2. Legg skivene på litt kjøkkenpapir og dryss over et par klyper salt.
  3. Gni melonstykkene inn med litt olivenolje og grill dem raskt på begge sider over sterk varme.
  4. Press over noen dråper grillet lime og pynt gjerne med basilikumblader.
  5. Del en (eller flere) lime i to og gni snittflaten inn med litt olivenolje, salt og pepper. Legg limen med snittflaten ned på en varm grill og grill i ca. 2 minutter. Snu limen og la den ligge et minutt til.
  6. Limen får sødme fra karamelliseringen og er super å presse over den ferdig grillede vannmelonen eller noe annet som kunne hatt godt av et par friske dråper
  7. På samme måte kan du også grille sitron, men legg da til et par minutter på grilltiden.
Oppskrift fra
Send oss dine tilbakemeldinger