Grillet Kyllingbryst med ost, ruccola og bacon

Grillet Kyllingbryst med ost, ruccola  og bacon

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med ost, ruccola og bacon.

Fremgangsmåte

  1. Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på ost og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne/tannpirker.
  4. Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
  5. Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.
  6. kilde: prior.no
Send oss dine tilbakemeldinger