Grillet kylling med lun salat

Grillet kylling med lun salat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 1 grillet kylling (850 grams råvekt) , delt i 4-8 biter

Lun salat:

  • 1 rød paprika
  • 6 grønne friske asparges
  • 1 rødløk
  • 2 stilker stangselleri
  • 1 grønt eple
  • 1 ss olje
  • 2 ss nøtte- og frøblanding til salater
  • flaksalt
Lag en lun salat med paprika, løk, asparges, stilkselleri og eple. Salatblanding med nøtter og frø setter en ekstra spiss på den lune salaten. Supert tilbehør til grillet kylling.

Slik gjør du

  1. Varm kyllingbitene i stekeovn ved 200 °C i 15 minutter.
  2. Del grønnsakene i passe store biter og stek dem i stekepanne med olje i 2-3 minutter. Dryss over nøttemiks og flaksalt. Grønnsakene smaker best når de fortsatt er sprø.
  3. Server kyllingretten med kokt ris og søt chilisaus eller pesto.
  4. kilde: http://www.matprat.no