Gratinerte grillpølser

Gratinerte grillpølser

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

Currygrill:

  • 4 grillpølser
  • 4 pølsebrød
  • 3 ss hakket løk
  • 3 ss eple i terninger
  • revet ost
  • karri

Cheddar- og bacongrill:

  • 4 grillpølser
  • 4 pølsebrød
  • 3 ss hakket løk
  • bacon i skiver
  • sennep
  • ketchup
  • ost
  • sylteagurk

Salsagrill:

  • 4 grillpølser
  • 4 pølsebrød
  • 3 ss hakket løk
  • 4 ss salsa
  • ost
  • chili
Grillpølser kan lages hele uken og er ikke forbeholdt helgekosen. Valgmulighetene til tilbehør er mange, her serverer vi tre forskjellige varianter.

Slik gjør du

  1. Legg pølsebrødene med pølser i en ildfast form tett i tett, slik at de ikke faller.
  2. Currygrill: Fordel hakket eple og revet ost på de 4 pølsene, dryss over litt karri.
  3. Cheddar- og bacongrill: Fordel ketchup og sennep i bunnen av pølsebrødet, fordel baconskivene og osten på de 4 pølsene, topp det hele med litt sylteagurk.
  4. Salsagrill: Fordel hakket løk, salsa og ost på de fire pølsene. Legg på litt chili om ønskelig.
  5. Gratiner pølsene på 225°C til osten er gyllen, ca. 10 minutter.
  6. kilde: http://www.gilde.no/