Fiskepinner med grønnsaksblanding og ris

Fiskepinner med grønnsaksblanding og ris

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fiskepinner med kokt ris og deilige, sunne grønnsaker.

Fremgangsmåte

  1. Legg fiskepinnene på en bakepapirkledd stekeplate. Stek dem i forvarmet ovn på 225 °C i 10–12 minutter.
  2. Del tomatene i skiver, brokkoli i små buketter og rødløk i båter. Kok opp vann og ha i brokkolien. La den koke i 2 minutter og ha deretter i rødløk. Kok videre i 2 minutter til. Sil fra vannet og bland inn tomatene. Dryss gresskar- eller solsikkekjerner og friske urter over blandingen.
  3. Kok risen etter anvisning på pakken.
  4. Server fiskepinnene med grønnsaksblandingen, med ris og sweet chilisaus ved siden av.
Send oss dine tilbakemeldinger