Fiskeburger med hjemmelaget rømmedressing

Fiskeburger med hjemmelaget rømmedressing

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv fiskeburger på grillen. Her har vi toppet den med frisk rømmedressing med sweet chilisaus og lime.

Fremgangsmåte

Start med å lage rømmedressing: Bland sammen rømme, chilisaus og limesaft. Smak til med en klype salt. Sett dressingen kaldt frem til den skal brukes.
Grill burgerne over høy varme i 2–3 minutter på hver side. Burgerne kan også stekes i en stekepanne.
Gjør klart tilbehøret. Varm burgerbrødene, vask agurken og del den i tynne skiver og vask salatbladene.
Ha rømmedressing og salat på bunnen av burgerbrødet. Legg på burgeren, topp den med agurkskiver og mer rømmedressing, og legg på toppen av burgerbrødet.
Send oss dine tilbakemeldinger