Fisk med chips og tacosmak

Fisk med chips og tacosmak

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 1 ss TINE Meierismør
  • 600 g torskefilet, seifilet eller annet hvit fisk
  • 1 ts salt
  • 3 dl TINE Matfløte eller Kremfløte
  • 0,5 dl tacosaus, styrke etter eget ønske
  • 2 dl Jarlsberg Revet eller annen god revet ost
  • 15 nachochips
Oppskrift fra
Oppskrift på en spennende variant av fiskegrateng med torsk eller sei, tacosaus og knasende gode nachochips.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C. Smør en ildfast form.
  2. Skjær fisk i porsjonsstykker og legg dem over i den ildfaste formen. Dryss over salt. Bland fløte, tacosaus og ost og hell det over fisken. Knus chips og strø den over.
  3. Stek fiskeretten midt i ovnen i 20–25 minutter.
  4. kilde: http://www.tine.no/