Fish & crisp med spennende crunchy ketchup og jasminris

Fish & crisp med spennende crunchy ketchup og jasminris

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 1 pk Fish & Crisp
  • 4 porsjoner ris
  • 1 pk aspargesbønner

Crunchy ketchup:

  • 2 ss peanøttsmør
  • 1 dl ketchup
  • 1 ss lime- eller sitronsaft
  • 2 ss soyasaus
  • 1 syrlig eple, grovt revet
Findus Fish & Crisp er perfekt til fredagskosen, enten du lager den på klassisk britisk vis eller om du foretrekker å lage din egen versjon!

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 220° C.
  2. Stek fisken i ovnen i ca. 15-18 minutter i en ildfast form.
  3. I mellomtiden bland sammen ingrediensene til sausen.
  4. Server fisken med nykokt jasminris, crunchy ketchup og gjerne med Findus utvalgte aspargesbønner til.
  5. kilde: https://www.findus.no/