Fish & Crisp med ovnsbakte tomater og peppersaus

Fish & Crisp med ovnsbakte tomater og peppersaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Tomatspyd:
Legg fiskestykkene på et bakepapir­kledd stekebrett. Del potetene i to og legg dem på stekebrettet ved siden av fisken. Drypp noen dråper olje på snittflaten til poteten. Del rødløken i biter og tre den og tomatene på grillspyd.
Stek fisken etter anvisning på pakken. Potetene stekes sammen med fisken, de trenger ca. 20 minutter. De siste 10 minuttene av steketiden, stekes tomatspydene sammen med fisken og potetene.
Varm peppersausen etter anvisning på pakken.
Finhakk urtene og bland dem med olivenolje. Pensle urteoljen over de ferdigstekte potetene og tomatspydene og server.
Restetips!
Deilig grateng med fisk i biter: Del rester av fisken i mindre biter og ha den og resten av grønnsakene og peppersausen i en ildfast form. Topp med ferdig potetmos og stek retten på ca. 200 °C i 15 minutter til den er gyllen og gjennomvarm. Server gjerne med salat og rømmedressing med rester av urteoljen til.
Send oss dine tilbakemeldinger