Chicken Burger in the Dark

Chicken Burger in the Dark

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Start med å lage karamellisert løk. Skrell rødløken og del den i skiver. Smelt smør i en panne og stek løken på middels varme. Tilsett sukker og balsamicoeddik når løken begynner å få farge. Stek videre til løken er karamellisert og smak til med salt og pepper.
  2. Stek burgerne i en stekepanne, grillpanne eller på grillen på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. La blåskimmelosten smelte deilig inn i burgeren. Ta burgeren ut av pannen og la den hvile i ca. 1 minutt. Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren i en tørr panne for å karamelisere brødet. Gjør du dette så trekker det ikke så mye dressing inn i brødet.
  3. Mens burgeren hviler stekes grønnkålen lett i litt god olje i en stekepanne, eller i en aluminiumsform på grillen.
  4. Sticky Fingers Ketchup smøres godt inn i bunnen på burgerbrødet. Legg så på stekt grønnkål, før den perfekt stekte burgeren med blåskimmelost plasseres oppå. Topp det hele med en god spiseskje karamellisert rødløk før burgerbrødlokket smøres inn med Sticky Fingers Real Boss Sauce og legges på toppen av mesterverket.
  5. kilde: joker.no
Send oss dine tilbakemeldinger