Burgermester burgersaus

Burgermester burgersaus

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 2 ss hakket løk
  • 2 ss hakket grønn paprika
  • 2 ss margarin
  • ½ kopp Sticky Fingers Diner Style Ketchup
  • 2 ts Maizena
  • 1 ts Worcestershire-saus
  • ½ kopp Clausthaler Classic

Slik gjør du

  1. Varm løk og paprika i margarin i en kjele til løken er lett gyllen (ikke brun).
  2. Bland sammen Sticky Fingers Ketchup, Maizena og Worcestershire-saus, og hell over grønnsakene i kjelen før Clausthaler Classic blandes sakte inn og det hele varmes opp igjen.
  3. Sausen er perfekt å servere ved siden av burgere og annen grillmat, og kan fint oppbevares i lukket boks i kjøleskapet, slik at man alltid har på lur.
  4. kilde: joker.no