Burger med cheddar og bacon

Burger med cheddar og bacon

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Tryll frem en skikkelig saftig og smakfull burger toppet med deilig cheddar og sprøstekt bacon. Fylt med hjemmelaget guacamole blir denne burgeren lett til sommerens favoritt.

Fremgangsmåte

Start med å lage guacamole: Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos kjøttet i en stor morter eller med en gaffel. Bland inn limesaft og finhakket hvitløk, rødløk og chili. Ha i tomater delt i biter, og smak til med salt og hakket koriander.
Grill burgerne over høy varme i 2–3 minutter på hver side. Burgerne kan også stekes i en stekepanne. Legg på en skive cheddarost på hver burger og la osten smelte ned i burgeren.
Gjør klart tilbehøret. Grill eller stek baconskivene til de er sprø. Varm burgerbrødene og vask salatbladene.
Ha aioli, salat og guacamole på bunnen av burgerbrødet. Legg på burgeren og topp den med det sprøstekte baconet før du legger på toppen av brødet.
Send oss dine tilbakemeldinger