Burger med bacon og egg

Burger med bacon og egg

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Stek burgeren i en stekepanne eller på grillen på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt.
  2. Legg cheddarskiver på burgeren mot slutten av stekingen og la osten smelte. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile i ca. 1 minutt.
  3. Snittflatene på burgerbrødene stekes i pannen eller på grillen i ca. 1 minutt.
  4. Stek bacon og la det dryppe av på litt tørkepapir.
  5. Stek to speilegg. Hvis du vil ha fastere plomme vender du egget de siste 20 sekundene i pannen.
  6. Smør et lag Sticky Fingers Jack'n Jalapeño BBQ på begge burgerbrødflatene. Legg ruccolasalat på burgerbrødbunnen, deretter burgeren med ostelaget på toppen. Legg på et par skiver bacon, en tykk skive tomat og til slutt burgerbrødtoppen.
  7. Ha alle ingrediensene til BBQ-sausen i en gryte og kok opp. La småkoke i ca. 30 minutter, rør av og til.
  8. Kjør med en stavmikser eller blender og sikt ev. gjennom en finmasket sil.
  9. Tips! Ha på BBQ-saus med Coca-Cola på burgeren i rause mengder. Lag gjerne dobbel porsjon, så har du alltid digg BBQ-saus tilgjengelig.
  10. kilde: Joker.no
  11. kilde: Joker.no
Send oss dine tilbakemeldinger