Blue Cheese Burger

Blue Cheese Burger

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Start med å lage karamellisert rødløk. Skrell løken, del den i to og skjær i tynne skiver. Varm smør og olje i en stekepanne og tilsett løken. Når løken begynner å bli brun, det tar ca. 10 minutter på medium varme, tilsettes sukker. Bland alt godt sammen. Ha til slutt i balsamicoeddik og salt. Rør godt og la småkoke til løken er helt myk og kremete. Sett til side mens du lager blåskimmelsausen.
  2. Ha blåmuggost, crème fraîche, olje og litt soyasaus i en skål. Bruk en stavmikser til å blende alt sammen. Klipp til slutt i gressløk etter smak.
  3. Begynn med å steke baconet, deretter steker du burgerne i baconfettet i en stekepanne/grillpanne på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. Ta burgeren ut av pannen og la den hvile i ca. 1 minutt. Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren i en tørr panne for å karamelisere brødet. Gjør du dette så trekker det ikke så mye dressing inn i brødet.
  4. Legg en neve med feldsalat på burgerbrødbunnen, plomme i fine skiver og et par spiseskjeer med karamellisert rødløk, før burgeren plasseres på. Topp burgeren med blåskimmelsaus og 2 skiver sprøstekt bacon før burgerbrødlokket legges på toppen av mesterverket. Sticky Fingers Real Boss Sauce kan smøres på bunnen om ønskelig.
Send oss dine tilbakemeldinger