Biffsalat

Biffsalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Han vil ha biff, hun vil ha salat. Her er løsningen på det klassiske problemet!

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann i en kjele, og ha i litt salt. Skrell asparges og ha dem i vannet sammen med sukkererter. Kok i 2–3 minutter, slå av kokevannet og avkjøl grønnsakene raskt i iskaldt vann.
  2. Rens løk, og skjær den i tynne skiver. Del cherrytomat i to og fetaost i terninger.
  3. Skjær kjøttet i tynne strimler dersom det ikke er ferdigstrimlet. Stek biffstrimlene i flere omganger i en varm panne med litt olje. Krydre med salt og pepper.
  4. Del avokado i to, ta ut steinen med en skje, og ta av skallet. Kutt opp i passe store biter.
  5. Anrett biffsalaten som du vil - på et stort serveringsfat eller legg opp en tallerken til hver porsjon. Ha over dressing rett før servering.
Send oss dine tilbakemeldinger