Pølser med ratatouille

Pølser med ratatouille
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Pølser kan gjerne serveres sammen med massevis av gode grønnsaker, som for eksempel ratatouille.

Ingredienser

  • 500 g grillpølse eller løkpølse
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 stk løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød paprika
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 1 ts tørkede urter

Slik gjør du

  1. Rens løk og del den i båter. Del paprika og squash i litt store biter. Finhakk hvitløk.
  2. Ha olje i en kjele og tilsett hvitløk. La den surre litt før du tilsetter grønnsakene. Rør forsiktig av og til mens grønnsakene småputrer i 10-15 minutter.
  3. Snitt pølsene og brun dem i middels varm panne.
  4. Smak ratatouillen til med urtekrydder, salt og pepper. Server med baguetter eller godt brød.