Ytrefilet med chilikål

Ytrefilet med chilikål
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts sitronpepper
  • 2 ss olje
  • 1 stk spisskål eller sommerkål
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 2 dl eplejuice
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
  2. 2. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
  3. 3. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
  4. 4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
  5. 5. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.