Ytrefilet med aspargesbønner

Ytrefilet med aspargesbønner
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Renskåret svinekjøtt er magert kjøtt med mild smak. Her med grønne bønner og hermetiske tomater. Nydelig mat med sydlandsk preg!

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
  • 0,5 ts peppermiks
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts tørket oregano
  • 0,5 ts pepper
  • 250 g aspargesbønner frosne
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. 1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.
  2. 2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.
  3. 3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2  minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte.
  4. Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.