Wokpanne med kylling

Wokpanne med kylling
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Ved å tilberede grønnsaker i wok mister de minimalt av vitaminer når du varmebehandler dem. Hvorfor ikke prøve denne smakfulle og sunne varianten med grønnsaker og kyllingstrimler?

Ingredienser

  • 3 ss sesamolje eller olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 stk blomkål i små buketter
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • 1 stk gul paprika i strimler
  • 50 g vårløk , strimlet
  • 2 dl bønnespirer
  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt)

Slik gjør du

  1. Varm oljen i wokpannen.  Tilsett salt.  De oppdelte grønnsakene tas over i mindre porsjoner.  Stekes under konstant omrøring.  Strimlet kylling tas i til slutt.  Du kan bruke ferdig grillet kylling.  Smak til med soyasaus.