Wok med sting

Wok med sting

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 ss rapsolje
  • 2 gulrøtter
  • 1 grønn squash
  • 1 løk
  • 50 g bønnespirer
  • 0,3 kinakål
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 rød chili uten frø
  • 4 båter hvitløk
  • 4 ss frisk koriander
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 dl søt chilisaus til servering
En grønnsaksrett som 'stikker' litt og har masse god smak. Bruk chili med forsiktighet, og smak deg fram. Du kan servere woken som en vegetarisk rett eller ved siden av annen middag. Kok ris og chilisaus til smaker godt.

Slik gjør du

  1. Kutt gulrøtter, squash, paprika og kinakål i tynne strimler. Finhakk løk, hvitløk og chili.
  2. Varm olje i en stor panne eller wok. Stek grønnsakene i ca. 5 minutter under omrøring. Dryss over hakket koriander og sesamfrø.
  3. Server woken som tilbehør til vårruller og med søt chilisaus og kokt ris til.