Wok med koteletter

Wok med koteletter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
Du trenger ikke ferdig strimlet kjøtt for å lage en wok. Kjøp koteletter og strimle selv!

Ingredienser

  • 4 koteletter av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 brokkoli
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 rødløk
  • 1 pk sukkererter
  • 1 rød paprika
  • 2 ss soyasaus
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce)

Slik gjør du

  1. 1. Renskjær kjøttet for bein og fett og del det i ½ cm tykke strimler.
  2. 2. Del brokkoli i små buketter. Skjær sopp og løk i båter, paprika i strimler og sukkererter deles i to på skrå.
  3. 3. Stek kjøttet raskt i olje i skikkelig god varm wok eller panne. Tilsett brokkoli og sopp. La det steke i ca. 2 minutter. Ha i resten av grønnsakene og la alt steke i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus og østerssaus. Vend alt godt sammen.
  4. Serveres med ris.