Wok med koteletter

Wok med koteletter

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Du trenger ikke ferdig strimlet kjøtt for å lage en wok. Kjøp koteletter og strimle selv!

Fremgangsmåte

  1. Renskjær kjøttet for bein og fett og del det i ½ cm tykke strimler.
  2. Del brokkoli i små buketter. Skjær sopp og løk i båter, paprika i strimler og sukkererter deles i to på skrå.
  3. Stek kjøttet raskt i olje i skikkelig god varm wok eller panne. Tilsett brokkoli og sopp. La det steke i ca. 2 minutter. Ha i resten av grønnsakene og la alt steke i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus og østerssaus. Vend alt godt sammen.
  4. Serveres med ris.
  5. kilde: http://www.matprat.no/
Send oss dine tilbakemeldinger