Wannabe kebab

Wannabe kebab
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Det er ikke bare kebabkjøtt som passer i pitabrød! Hamburgere og karbonader kommer absolutt til sin rett i disse små deilige bakverk med opphav fra det tyrkiske kjøkken. Her snakker vi enkel, smakfull mat som vil skape matglede for hele familien.

Ingredienser

  • 4 stk ferdigstekt hamburger eller karbonader
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk pitabrød
  • 0,5 stk slangeagurk
  • 2 stk tomat
  • 4 ss hvitløkdressing

Slik gjør du

  1. 1. Skjær hamburgerne i tynne skiver. Stek dem i en stekepanne sammen med margarin til de er gyldne.
  2. 2. Vask og kutt agurk og tomat. Varm pitabrødene etter anvisning på posen.
  3. 3. Fyll pitabrødene med agurk, tomat og dressing sammen med kjøttet.