Urtekrydret eggerøre

Urtekrydret eggerøre
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Eggerøre kan både serveres som lettvint middag en god sommerdag eller være en del av et koldtbord i en høytidelig anledning. Hakkede urter i eggerøren er både smakfullt og dekorativt. Bruk de urtene du liker best!

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 ss kemfløte
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss urter hakket frisk kjørvel , ev. persille, gressløk eller estragon
  • 0,5 ss smør til steking

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, fløte og salt. Bland inn de hakkede urtene.
  2. Smelt smør i en varm stekepanne og tilsett eggeblandingen. Bruk en stekespade og trekk eggerøren inn mot midten av pannen slik at den flytende massen kommer i kontakt med pannen. Stek eggerøren til den har akkurat stivnet, men fortsatt er bløt og saftig.