Tunfisksalat

Tunfisksalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Få i deg dagens rasjon med fisk. En enkel og god salat til lunsj eller en lett middag.

Fremgangsmåte

  1. Hell vannet av tunfisken og ha fisken i en liten bolle. Tilsett matyoghurt og sitronpepper og rør om.
  2. Vask salatene i rikelig med kaldt vann. Rist salaten tørr i et kjøkkenhåndklede eller i en salatslynge. Riv salatbladene og ha det i en stor bolle. Skjær tomatene i båter og paprikaen i staver. Skyll salatbønnene i kaldt vann og la de renne av i et dørslag. Rør sammen alle ingrediensene i vinaigretten, tilsett den i salatblandingen og vend den inn.
  3. Salatingrediensene fordeles på tallerkner og toppes med tunfiskblandingen.
  4. Serveres med et stykke grovt brød.