Torsk i mandelpotetsuppe

Torsk i mandelpotetsuppe

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert

Ingredienser

En suppe som både varmer og metter. Suppen er ikke jevnet med hvetemel, men poteter. Det gjør den glutenfri for den som trenger det.

Fremgangsmåte

  1. Skjær fisken i serveringsstykker .
  2. Surr potet, løk, purreløk og hvitløk i smøret i 30 sekunder, hell så over kraften og melken. Kokes til alt er mørt og potetene begynner å gå i oppløsning.
  3. Mos suppen med en blender eller en håndmoser.Kok opp med rømmen og smak til med salt og pepper.
  4. Legg fiskestykkene i suppen og la trekke til fisken er gjennomkokt.
  5. Varm opp litt vann og smør i en kjele og ha i spinaten. La den varmes ti lden faller sammen.
  6. Legg spinat i skålen og suppen rundt. Legg fisken på spinaten og topp med et par skjer hollandaise og kjørvelkvast.